Què fem?

Oferim activitats de creació, experimentació i descoberta cinematogràfica adreçades a infants i joves de 3 a 18 anys i educadors/es.

Posem a l’abast dels centres educatius un programa d’activitats adaptat a cada cicle, des d’educació infantil fins a batxillerat i cicles formatius.

Els eixos temàtics amb què s’organitzen les activitats proposen un recorregut en la formació en llenguatges audiovisuals que fomenten la reflexió sobre els continguts i valors que transmeten les imatges. Són els següents: perspectiva feminista, perspectiva decolonial, cultura de pau, diversitat sexual, vida digital, ecologismes, laboratori d’experimentació,  tècniques i llenguatges i història del cinema.

Les activitats són diverses i es concreten en metodologies diferents:

Tenint en compte la nostra expertesa en l’educació audiovisual i cinematogràfica, oferim assessorament i tutories personalitzades per a treballs de tot tipus: treballs de recerca, treballs finals de màster, treballs finals de grau, etc.

També realitzem activitats en el marc de l’educació en el lleure, programant cinefòrums, tallers i altres activitats en centres cívics, casals d’estiu, espais joves, biblioteques, esplais i tots aquells equipaments que ho sol·licitin.

Podeu llegir les nostres reflexions sobre els reptes i les oportunitats educatives derivades de la cultura visual al nostre blog Imatges per Interrogar el món, a El Diari de l’Educació.