Project Description

 • Com funciona?

  Cada centre educatiu pot accedir a totes les pel·lícules del catàleg PACK MAGIC A L’ESCOLA a través d’una subscripció que permet veure-les totes, tantes vegades com es vulgui.

  Aquesta subscripció es pot renovar anualment.

 • Què inclou?

  Tots els films estan acompanyats de material pedagògic complementari que inclou: activitats prèvies i posteriors al visionat, dinàmiques creatives al voltant dels continguts proposats pel film, glossari de conceptes del llenguatge cinematogràfic i aprenentatges relacionats amb el currículum escolar.

  A més, es pot sol·licitar una persona dinamitzadora de l’equip de Drac Màgic per a venir a l’escola a dinamitzar una activitat al voltant del film.

 • Es poden projectar els films de manera legal(*) a l’escola?

  PACK MÀGIC A L’ESCOLA és una iniciativa de la distribuïdora de cinema infantil PACK MÀGIC que permet que els drets d’exhibició col·lectiva de les seves pel·lícules quedin inclosos en la seva visualització a l’aula.

  (*) films amb drets d’exhibició pública restringits per a projectar exclusivament en centres educatius d’ensenyament reglat, dins de l’horari docent.

 • Només es poden projectar els films a l’aula?

  La subscripció permet veure totes les pel·lícules del catàleg, tantes vegades com es vulgui, exclusivament dins del centre educatiu.

  En cas que vulguis que el teu alumnat vegi la pel·lícula des de casa, posa’t en contacte amb nosaltres.

  A més, també es poden organitzar projeccions a una sala de cinema o altres sales habilitades per a la projecció. En aquest cas, posa’t en contacte amb nosaltres.

Pack Màgic a l’escola

Aprendre a l’aula amb pel·lícules estimulants

Les pel·lícules de la distribuïdora de cinema infantil, tranquil i en català PACK MÀGIC estan a disposició dels centres educatius i es poden projectar de forma col·lectiva i/o individual.

Es tracta de films especialment recomanats per a l’àmbit educatiu ja que tenen en compte les capacitats i sensibilitats dels nens i nenes de cada edat, estimulen la sensibilitat estètica, l’educació emocional i la transmissió de valors socials i culturals.

Les pel·lícules, provinents principalment de cinematografies europees, estan compromeses amb la diversitat cultural i estètica i reivindiquen la contemplació i la comprensió com a alternatives divertides, entretingudes i agradables a la violència estètica i narrativa dels productes audiovisuals que dominen la majoria de les pantalles comercials.