Pack Màgic a l’escola

Recurs audiovisual que neix amb la voluntat de facilitar la organització de propostes educatives de qualitat durant el període de confinament. Aquesta eina educativa posa en valor la capacitat del cinema com a font d’aprenentatges, també en la distància.

Pack Màgic a l’escola incorpora la possibilitat de que l’alumnat pugui veure des de casa els films de la distribuïdora Pack Màgic i treballi els seus continguts a través de materials pedagògics específics.

Els títols que constitueixen aquest recurs estàn especialment recomanats per a l’àmbit educatiu ja que conviden a debatre, reflexionar i qüestionar aspectes relacionats amb la societat contemporània, a la vegada que permet avançar en els aprenentatges relacionats amb les àrees de Filosofia i Ètica i Llengües extrangeres (les pel·lícules estan en versió original amb subtítols en català).

Com accedir al recurs?

El primer que heu de fer si voleu contractar el servei és enviar un correu electrònic a inscripcions@dracmagic.cat indicant el títol de la pel·lícula que us interessa, la data en que voleu que estigui disponible per al visionat i el nombre d’alumnes que la veuran des de casa.

Un cop haguem rebut la vostra sol·licitud, us respondrem amb els materials pedagògics del film i tants enllaços de visionat com alumnes ens hagueu indicat que sou.

El cost és 1,50 euros per alumne/a i inclou tots els materials.

→ Llengua francesa
→ Filosofia i Ètica: la gestió dels conflictes i les relacions familiars
→ Llengua i literatura: el poder de la paraula

→ Llengua francesa
→ Filosofia i Ètica: la gestió dels conflictes i les relacions familiars
→ Llengua i literatura: el poder de la paraula

→ Perspectiva de gènere: la relació amb l’espai públic
→ Llengua francesa
→ Filosofia i Ètica: la gestió dels conflictes