Pack Màgic a l’escola

Recurs audiovisual que neix amb la voluntat de facilitar la organització de propostes educatives de qualitat durant el període de confinament. Aquesta eina educativa posa en valor la capacitat del cinema com a font d’aprenentatges, també en la distància.

Pack Màgic a l’escola incorpora la possibilitat de que l’alumnat pugui veure des de casa els films de la distribuïdora Pack Màgic  i treballi els seus continguts a través de materials pedagògics específics.

Els títols que constitueixen aquest recurs estan especialment recomanats per a l’àmbit educatiu ja que s’adapten a les capacitats i sensibilitats dels nens i nenes de cada edat, estimulen la sensibilitat estètica, l’educació emocional i la transmissió de valors socials i culturals.

Com accedir al recurs?

El primer que heu de fer si voleu contractar el servei és enviar un correu electrònic a inscripcions@dracmagic.cat indicant el títol de la pel·lícula que us interessa, la data en que voleu que estigui disponible per al visionat i el nombre d’alumnes que la veuran des de casa.

Un cop haguem rebut la vostra sol·licitud, us respondrem amb els materials pedagògics del film i tants enllaços de visionat com alumnes ens hagueu indicat que sou.

El cost és 1,50 euros per alumne/a i inclou tots els materials.