Notícies

Taller sonor al festival Punto de Vista

Descobrim en un taller la feina de foley artist, aquella persona professional que recrea els sons amb procediments manuals, per incorporar a les pel·lícules.

Com és ja gairebé una tradició, ens hem apropat al festival de Navarra Punto de Vista, per realitzar un taller amb infants sobre la dimensió sonora del cinema.

¿Cómo suenan las imágenes? ha sigut una proposta especialment creada per jugar i experimentar amb un dels grans oblidats a l’hora d’apropar-nos el cinema, que és el so. Hem conegut d’aprop la figura de foley artist, que hem encarnat entre tots i totes per posar so en directe a un curtmetratge molt suggerent. Molt satisfetes del restultat, entre la performance sonora i la pràctica de la sonorització, que ha aplegat a una quinzena d’infants a les vigílies de la inauguració de l’imporant festival de cinema documental. Fantàstica i esperadíssima col·laboració!

fotografies: @txisti_photo

Més notícies

Educació visual durant 50 anys: l’experiència de Drac Màgic

Amb el 50è aniversari de Drac Màgic ens plantegem l’evolució de la tasca educativa i els reptes per seguir treballant l’audiovisual com a eina especulativa per imaginar i projectar una realitat que encara no existeix: per a què el cinema sigui un espai des d’on qüestionar, intervenir i reconfigurar les narratives per reinventar el món i qui el conformem.

Construir Mirades