Notícies

Taller sonor al festival Punto de Vista

Descobrim en un taller la feina de foley artist, aquella persona professional que recrea els sons amb procediments manuals, per incorporar a les pel·lícules.

Com és ja gairebé una tradició, ens hem apropat al festival de Navarra Punto de Vista, per realitzar un taller amb infants sobre la dimensió sonora del cinema.

¿Cómo suenan las imágenes? ha sigut una proposta especialment creada per jugar i experimentar amb un dels grans oblidats a l’hora d’apropar-nos el cinema, que és el so. Hem conegut d’aprop la figura de foley artist, que hem encarnat entre tots i totes per posar so en directe a un curtmetratge molt suggerent. Molt satisfetes del restultat, entre la performance sonora i la pràctica de la sonorització, que ha aplegat a una quinzena d’infants a les vigílies de la inauguració de l’imporant festival de cinema documental. Fantàstica i esperadíssima col·laboració!

fotografies: @txisti_photo

Més notícies

Declaració de Weimar

En el desè aniversari de la commemoració de la Declaració d’Erfurt, vuitanta representants de vint-i-quatre països van assistir al 3r Fòrum KIDS Regio, per revisar els objectius d’aleshores i concretar noves demandes, tot donant com a resultat la Declaració de Weimar.

Aquests vídeos no són només per homes

En aquesta nova entrada al Diari de l’Educació veiem com dialoguen l’anunci del Saló Eròtic de Barcelona amb el videoclip d’Ateo, de C. Tangana i Nathy Peluso en relació amb la construcció de les masculinitats, a qui complauen i a qui molesten.

Construir Mirades