Notícies

Relacions sexo afectives entre dones als audiovisuals

El 24 de març vam participar en el projecte #enfoquempúrpura de Metges del Món amb el webinar “Relacions sexo afectives entre dones als audiovisuals“.

El 24 de març vam participar en el projecte #enfoquempúrpura de Metges del Món amb el webinar “Relacions sexo afectives entre dones als audiovisuals“.

Durant la xerrada vam parlar de representacions que canvien el punt de vista androcèntric per una mirada entre iguals,  de la heteronorma en les representacions lèsbiques i de la importància de l’autodescobriment i de l’experimentació en les vivències femenines. També vam posar en valor les amistats entre dones que desplacen l’amor del centre de les narratives i de l’expressió del propi desig sexual en l’adolescència, però també en la vellesa.

El webinar es pot veure aquí.

Més notícies

Declaració de Weimar

En el desè aniversari de la commemoració de la Declaració d’Erfurt, vuitanta representants de vint-i-quatre països van assistir al 3r Fòrum KIDS Regio, per revisar els objectius d’aleshores i concretar noves demandes, tot donant com a resultat la Declaració de Weimar.

El violador eres tú

La performance “El violador eres tú” dona visibilitat un imaginari que capgira el discurs sobre les violències sexuals. En parlem a El diari de l’educació.

Els mons per veure

En un moment en què les ciutats veuen alterat el seu paisatge degut a la davallada dels nivells de contaminació i de la presència de cotxes i persones a l’espai públic, proposem un exercici d’aproximació a imaginaris cinematogràfics que beuen de l’eco-consciència.

Construir Mirades