Notícies

‘Imatges per interrogar el món’, nou blog a El diari de l’educació

Presentem “Imatges per interrogar el món”, el nou blog de l’equip de Construir Mirades a El diari de l’educació.

Imatges per interrogar el món és el nou blog de l’equip de Construir Mirades a El diari de l’educació. En ell es reflexiona sobre els reptes i oportunitats educatives que es deriven de la cultura visual. La intenció és crear un espai on posar en relleu la capacitat del cinema i la cultura audiovisual d’esdevenir agents educatius, dins i fora de les aules.

La primera entrada, Unir els punts: transversalitat educativa i cinema, defensa la necessitat d’una educació mediàtica i cinematogràfica per a desenvolupar uns hàbits de consum audiovisual crítics saludables. La segona, Sexist No Sorry, analitza el sexisme i el conservadurisme implícit en la última campanya de l’aplicació de cites Tinder.

Si teniu interès en que es tracti algun tema concret relacionat amb l’educació audiovisual, podeu fer arribar les vostres suggerències a drac@dracmagic.cat.

Més notícies

Educació visual durant 50 anys: l’experiència de Drac Màgic

Amb el 50è aniversari de Drac Màgic ens plantegem l’evolució de la tasca educativa i els reptes per seguir treballant l’audiovisual com a eina especulativa per imaginar i projectar una realitat que encara no existeix: per a què el cinema sigui un espai des d’on qüestionar, intervenir i reconfigurar les narratives per reinventar el món i qui el conformem.

Construir Mirades