Notícies

Aquests vídeos no són només per homes

En aquesta nova entrada al Diari de l'Educació veiem com dialoguen l'anunci del Saló Eròtic de Barcelona amb el videoclip d'Ateo, de C. Tangana i Nathy Peluso en relació amb la construcció de les masculinitats, a qui complauen i a qui molesten.

Homes de l’espot del Saló Eròtic de Barcelona sentint les hordes feministes del pis de dalt.

Després de tres anys, Barcelona ha acollit una nova edició del Saló Eròtic promocionada per un espot que ja s’esperava polèmic.

Amb ganes de sacsejar després d’un silenci llarg, o perquè el feminisme està filtrat en els debats socials, el seu creador assenyala el patriarcat i les seves arestes que també punxen als homes. Una causa atrevida requeria aplanar-se el camí: ni més ni menys que amb C. Tangana i el seu treball ‘Ateo’, videoclip que supera els 48 milions de visualitzacions a YouTube.

Al nou article del Diari de l’Educació veiem com dialoguen les dues propostes audiovisuals en relació amb la construcció de les masculinitats, a qui complauen i a qui molesten.

Més notícies

Sexist not sorry

Tinder, com bona part de les aplicacions de cites, ha començat a publicitar-se. Analitzem què hi ha darrere de la campanya.

Els cossos femenins a l’escenari: tetes, boom boom i mans

L’última edició del Benidorm Fest ha posat en el centre del debat públic les representacions de les feminitats. Quines representacions afavoreixen els canvis socials en marxa? Quines representacions semblen contribuir a la reproducció dels estereotips de gènere presents en la la tradició visual occidental?

Construir Mirades