Notícies

Aquests vídeos no són només per homes

En aquesta nova entrada al Diari de l'Educació veiem com dialoguen l'anunci del Saló Eròtic de Barcelona amb el videoclip d'Ateo, de C. Tangana i Nathy Peluso en relació amb la construcció de les masculinitats, a qui complauen i a qui molesten.

Homes de l’espot del Saló Eròtic de Barcelona sentint les hordes feministes del pis de dalt.

Després de tres anys, Barcelona ha acollit una nova edició del Saló Eròtic promocionada per un espot que ja s’esperava polèmic.

Amb ganes de sacsejar després d’un silenci llarg, o perquè el feminisme està filtrat en els debats socials, el seu creador assenyala el patriarcat i les seves arestes que també punxen als homes. Una causa atrevida requeria aplanar-se el camí: ni més ni menys que amb C. Tangana i el seu treball ‘Ateo’, videoclip que supera els 48 milions de visualitzacions a YouTube.

Al nou article del Diari de l’Educació veiem com dialoguen les dues propostes audiovisuals en relació amb la construcció de les masculinitats, a qui complauen i a qui molesten.

Més notícies

Declaració de Weimar

En el desè aniversari de la commemoració de la Declaració d’Erfurt, vuitanta representants de vint-i-quatre països van assistir al 3r Fòrum KIDS Regio, per revisar els objectius d’aleshores i concretar noves demandes, tot donant com a resultat la Declaració de Weimar.

Estrena de la càmera fosca gegant

La càmera fosca gegant ja ha començat a circular per les escoles i instituts, l’alumnat pot entrar a la càmera fosca inflable per observar en primera línia com es forma la imatge.

Construir Mirades