Commemorem el 25 de novembre, Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones amb aquesta selecció d’activitats educatives destinades a Educació infantil i primària. Les propostes ens permetran treballar la co-educacació audiovisual amb l’objectiu doble d’identificar els arquetips sexistes associats a la masculinitat i la feminitat, ja presents en aquestes edats, mentre desenvolupem una actitud positiva, inclusiva i creativa vers les diferències.

Més enllà dels arquetips de gènere

Conèixer heroïnes protagonistes de pel·lícules, les seves aventures, viatges i trifulgues, és una oportunitat per repensar els estereotips de gènere dins les històries. Descobrim els mecanismes de construcció de personatges fílmics i construïm la nostra heroïna lliure d’estereotips.

  • Durada:  1h

  • Públic destinatari: P5 i Cicle Inicial de Primària.

Autoretrats lliures d’estereotips

De cavallers amb espases de purpurina que tenen el poder de volar fins a princeses amb plomes als peus que poden córrer més de pressa que qualsevol ocell, deixem volar la imaginació per a construir autoretrats. En aquest taller, ens podem convertir en el personatge que vulguem si anem més enllà dels estereotips de gènere que sovint ens mostren els anuncis i les pel·lícules.

  • Durada: 1h 30 min.

  • Públic destinatari: Cicle Superior de Primària

  • Per a més informació, tarifes i inscripcions  contactar amb inscripcions@dracmagic.cat