Commemorem el 25 de novembre, Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones amb aquesta selecció d’activitats educatives destinades a ESO, batxillerat i cicles formatius.

Programa de curtmetratges sobre violències masclistes i resistències en femení.

Una programació cinematogràfica orientada a la sensibilització sobre les violències masclistes. La sessió proposa el visionat de tres peces audiovisuals i la dinamització d’un debat participatiu sobre les discriminacions i les violències que pateixen les noies i les dones, però també sobre les seves estratègies quotidianes de supervivència i resistència.

  • Durada:  1 h 30 min.

  • La sessió es pot realitzar en format virtual o presencial.

Programa de curtmetratges a favor d’una masculinitat lliure d’arquetips.

Una programació cinematogràfica orientada a la revisió crítica dels arquetips de la masculinitat i a l’articulació de masculinitats postpatriarcals. L’activitat proposa el visionat de tres peces audiovisuals i la dinamització d’un debat participatiu amb l’objectiu de contribuir a la superació d’atributs com la competitivitat, la violència o la homofòbia i valorar altres vivències més plàcides de la masculinitat.

  • Durada: 1h 30′

  • La sessió es pot realitzar en format virtual o presencial.

  • Per a més informació, tarifes i inscripcions  contactar amb inscripcions@dracmagic.cat