Remoure el trap, un taller per crear cançons no sexistes

El pas del col·lectiu LAS VVITCH per Mollet del Vallès deixa com a resultat la cançó “Qué te importa”, fruit del taller Remoure el trap.

Els i les participants del taller Remoure el trap al Centre Cívic de l’Era (Mollet del Vallès) han dirigit un vídeoclip per a la cançó “Qué te importa“, creada, cantada i enregistrada durant l’experiència col·laborativa dinamitzada per Ricardo i Gala VVITCH.

El gènere musical del trap ha generat un univers de referències musicals i audiovisuals amb continguts, sovint, explícitament masclistes. Aquest taller, recomanat per a joves a partir de 14 anys, proposa una revisió crítica de les narratives i missatges sexistes, alhora que fomenta una resposta creativa i corresponsable davant la naturalització de les violències.

Podeu consultar la resta de cançons, així com els videoclips filmats pels i les joves en aquest canal de Youtube.

També podeu escoltar les cançons de LAS VVITCH aquí: