Commemorem el 8 de març, Dia Internacional de les Dones amb una selecció especial del nostre programa d’activitats educatives. També posem a la vostra disposició una programació de cinefòrums recomanats.

(Si l’activitat es desenvolupa fora de Barcelona, al preu indicat cal afegir-hi el desplaçament)

TALLERS

Els dibuixos es barallen. Taller de Construir mirades.

Vull ser com. Autoretrats lliures d’estereotips

180 euros / grup classe

Vols ser un cavaller vestit de rosa amb una espasa blava que té el poder de volar? Podem convertir-nos en el personatge que vulguem si anem més enllà dels estereotips que sovint ens mostren els anuncis de joguines i deixem volar la imaginació.

Recomanat per a cicle mitjà i superior de primària
Reinventar la publicitat. Taller de Construir mirades.

Reinventar la publicitat. Coeducació audiovisual

150 euros / grup classe

Les nines només serveixen per jugar a ser mares? Els cotxes només són per fer curses? Fem una revisió dels estereotips i els continguts sexistes d’alguns discursos publicitaris per construir una proposta alternativa conjunta.

____________________________________________________________________________________________________

SESSIONS CINEMATOGRÀFIQUES

150 euros / sessió

Reinventar la publicitat. Taller de Construir mirades.

El vent entre les canyes

Programa format per 5 curtmetratges, França, Bèlgica-Suïssa, 2017. 62 minuts.

Cinc aventures al voltant de la llibertat amb heroïnes sorprenents: una nena que vol jugar a cavallers, una princesa i una dragona que són amigues i viuen aventures i una unicorn fantàstica que vol ser lliure, entre d’altres, conformen aquest programa de curtmetratges que és un cant a la llibertat.

Recomanada per a cicle mitjà de primària

 

Reinventar la publicitat. Taller de Construir mirades.

Al sostre del món

Rémi Chayé, França-Dinamarca, 2015. 81 minuts.

Sant Petersburg. Sasha, una joveneta de l’aristocràcia russa, ha estat sempre fascinada per la vida aventurera del seu avi, Olukin. Explorador famós, va fer construir un magnífic vaixell trencaglaç, el Davai, que no ha tornat de la seva darrera expedició a la conquesta del Pol Nord. Sasha decideix partir cap al Gran Nord seguint la pista del seu avi per tal de recuperar el famós vaixell.

Recomanada per a cicle mitjà de primària

 

Reinventar la publicitat. Taller de Construir mirades.

Ocells de pas

Olivier Ringer, Bèlgica-França, 2015.84 minuts.

La Cathy té un pare amb pensades molt curioses: pel seu aniversari, li ha regalat un ou d’ànec amb la intenció que el covi i que després sigui la seva mama. Però, casualment, a qui primer veu el petit ànec en néixer és la Margaux, una amiga de la Cathy que va en cadira de rodes. L’aneguet  l’ha identificat com a mare seva, però els pares no se’n volen fer càrrec. Per protegir i salvar l’ocell, les dues nenes s’escapen i emprenen una aventura de llibertat, un periple en què descobriran molt més sobre elles mateixes que sobre el rescat d’un palmípede.

Recomanada per a cicle superior de primària
Sol·liciteu més informació