Aquest curs 2018/19 el programa de formació Construir mirades ofereix un conjunt d’activitats organitzades entorn a quatre eixos que faciliten una educació estètica en l’audiovisual des de la reflexió. A continuació us expliquem quins son i com es concreten en la proposta d’activitats per a ESO, batxillerat i cicles formatius.

Aprenentatges de l'amor. Les relacions afectives a la cultura audiovisual.

Eix d’anàlisi

Aprenentatges de l’amor, Estereotips a la pantalla o Màscares i miralls son algunes de les activitats amb les que aprendre a interpretar les imatges i desenvolupar una mirada activa respecte els continguts i els valors que transmeten.

Eix d’història del cinema

Tallers com Experimentació fotogràfica amb una càmera fosca gegantRobots, zombis i vampiresses o Música i cinema serveixen per a conèixer moments singulars de la història del cinema i la seva evolució.

Eix de llenguatges

Descobrir la diversitat de llenguatges artístics i explorar les possibilitats expressives de l’audiovisual és possible amb tallers com Imaginaris d’InternetRemoure el trap o Panoràmica circular, entre molts altres.

Eix de tècnica 

Experimentar amb les diferents tècniques de l’audiovisual de forma reflexiva i creativa és el que proposen activitats com Col·leccionistes d’imatgesPràctica de doblatgeBarcelona a la sala de muntatge.

Més informació i inscripcions a inscripcions@dracmagic.cat i/o +34 932160004.