Drac Màgic, Associació Candela i Farma Mundi han realitzat conjuntament un projecte d’Aprenentatge i Servei a l’Institut de Sils on es tracta la salut global des d’una perspectiva de gènere. Cadascuna de les entitats ha dinamitzat diferents activitats on s’han abordat qüestions com el gènere, la cooperació, el desenvolupament i els llenguatges audiovisuals des d’una perspectiva de gènere.

Dels tallers de creació cinematogràfica dinamitzats per Drac Màgic n’han resultat dos films que serviran a l’alumnat per promoure una campanya de sensibilització com a servei a la comunitat. En aquest tallers, els i les estudiants han treballat conjuntament en la concepció, guionització, realització i muntatge del film, així com el disseny del conjunt de la campanya.

Aquí podeu veure els resultats fílmics dels dos grups de treball:

L’Aprenentatge i Servei és una projecte educatiu que integra el servei a la comunitat amb l’aprenentatge de continguts, competències, habilitats o valors. És una proposta innovadora que es desenvolupa en experiències molt diferents i que parteix d’elements tan coneguts com el servei voluntari a la comunitat i l’adquisició d’aprenentatges.

IMG_0402IMG_0416foto 11