Taller GIFinoscopi en l’aniversari de La Filmoteca

La Filmoteca de Catalunya celebra 5 anys amb una jornada commemorativa el diumenge 19 de febrer de 2017, a la seu del Raval. Drac Màgic se suma a la celebració de l’aniversari amb el taller del GIFinoscopi, per a les petites i els petits de la casa.

Crearan gifs a partir de la col·lecció d’objectes cinematogràfics de la Filmoteca. I és que aquesta animació digital tan actual té els seus orígens en les animacions mecàniques produïdes per les joguines precinematogràfiques del segle XIX, que tota la família podrà conèixer, juntament amb la resta d’enginys, joguines i altres objectes exposats a l’Espai Delmiro de Caralt de la Filmoteca. L’únic requisit, tenir un dispositiu Android amb l’aplicació Gifinator.

També es projecta el clàssic d’animació Grand Prix a la muntanya dels invents, a la Sala Chomón, a les 18 h


Flaklypa Grand Prix Grand Prix a la muntanya dels invents.

18:00 h IVO CAPRINO, 1975. Noruega. VC. 88′. Versió restaurada amb la col·laboració del Centre de Conservació i Restauració de la Filmoteca de Catalunya. A partir de 6 anys

 
16:30 – 19:00 h GIFinoscopi – Fem gifs a partir de la col•lecció d’objectes cinematogràfics!  
Taller obert al públic familiar / Per fer l’activitat és imprescindible portar un dispositiu mòbil Android i baixar-se l’aplicació gratuïta Gifinator.

Totes les activitats són obertes al públic i gratuïtes.